П`ятниця, 26.04.2024, 13:46
Варварівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Яку інформацію ви хотіли б бачити на нашому сайті?
Всего ответов: 48
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 10 » Загальношкільний місячник відкритих уроків. Урок російської мови в 6 класі
11:21
Загальношкільний місячник відкритих уроків. Урок російської мови в 6 класі

Про проведення відкритих уроків

 Згідно нормативно-правових актів України в галузі освіти, на виконання плану роботи школи на 2014-2015 навчальний рік, з метою активізації та покращення стану методичної роботи, обміну педагогічним досвідом між вчителями та підготовки школи до атестації впродовж 09.02. - 06.03. 2015  в школі  розпочався загальношкільний місячник відкритих уроків з основних навчальних дисциплін.

09.02.2015. вчитель Залізницька О.В. в 6-му класі провела відкритий урок російської мови на тему «Однородные члены предложения. Говорим, подбираем тематические группы слов. Читаем выразительно". Для проведення уроку обрано тему «Зимняя прогулка»». Урок відвідало сім вчителів школи.

Вчитель продемонструвала елементи використання  інформаційно-комунікативних технологій в процесі підготовки та проведення уроку. Залізницька О.В. застосувала гармонійне поєднання словесних і наочних методів навчання, усного і письмового контролю. Працюючи з роздатковим матеріалом та мультимедійною презентаціею, учні покращували навички мовлення промовляючи скоромовки, розвивали навики виразного читання незнайомого тексту. В ході проведення уроку вчитель акцентувала увагу учнів на необхідності збереження природного середовища та багатств рослинного і тваринного світу України .

По завершенню уроку педагоги провели його обговорення. Колеги відмітили якісний рівень підготовки  учнів і вчителя до уроку, наявність міжпредметних зв’язків,  активність учнів на уроці та об’єктивність оцінювання школярів.

Конспект уроку з вкладеними до нього слайдами презентації можна побачити в роздіді Меню "Розробки уроків, позакласних заходів". 

    

          

 

Переглядів: 626 | Додав: Olena | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук

Архів записів
Корисні сайти
МОН України

ЖОІППО


Новоград-Волинська РДА


Новоград-Волинська районна рада


Відділ освіти
Новоград-Волинської РДА


Навчальні заклади району


Сайт вчителя зарубіжної літератури та російської мови Залізницької О.В.
Варварівська ЗОШ І-ІІ ст.© 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz