П`ятниця, 26.04.2024, 10:19
Варварівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть сайт нашої школи
Всего ответов: 90
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Квітень » 11 » За чисте довкілля
18:00
За чисте довкілля

      Щовесни з першими погожими днями сотні тисяч громадян України за давнім звичаєм, що ведеться від дідів-прадідів, беруться до упорядкування свої оселі, наводять лад на подвірні обійсть, прибирають сміття з вулиць  міст і сіл. Так прощаються українці з виснажливою і марудною Зимою, готуються до зустрічі з лагідними днями довгоочікуваної Весни і світлого свята Воскресіння Христового -  Пасхи.

 

     Додержуються давніх звичаїв і у  Варварівській загальноосвітній школі. Учні та вчителі за покликом серця  приєднались до загальнодержавної акції «За чисте довкілля»яка офіційно розпочалась 5 квітня і триватиме до 3 травня.  Ще напередодні першого дня акції батьки учнів спільно з дітьми упорядкували територію школи: демонтували небезпечну споруду та неестетичні уламки старого плоту.

      

Погожого, сонячного дня п’ятниці 4 квітня, учні школи спільно з вчителями прибирали шкільне подвір’я, намагались надати йому привабливішого вигляду, облаштовували квітники, з прилеглих вулиць виносили непотріб несанкціонованих сміттєзвалищ. Учні початкових класів, шануючи пам'ять про попередні покоління земляків, упорядкували меморіал, збудований на вшанування односельців, які загинули на полях битв Великої Вітчизняної війни 1941-1945 рр.

 

   

 

 

     На превеликий жаль 11 квітня не потішило нас чудовою погодою і тому всім планам щодо наведення ладу в школі та поруч з нею, не судилось збутися. Дощило, віяв холодний вітер. Та все ж ніхто не хотів дати загинути саджанцям горіху, фруктових дерев і  ягідних кущів, що були принесені учнями і вчителями до школи аби закласти перший рядок майбутнього саду. Одягнувшись тепліше, озброївшись гарним настроєм і знаряддями праці, всі дружно взялись до роботи. І ось за кілька хвилин 19 пагонів яблунь, грушок, вишень, слив та 7 сім кущів смородини зайняли своє місце у майбутньому садку. Закінчивши роботу всі побігли до шкільної їдальні зігріватись смачним обідом та гарячим чаєм.  А потім з гарним настроєм продовжили навчання у теплих і затишних класах.  

     Під час наступних заходів що відбуватимуться в ході акції «За чисте довкілля»,  шкільний колектив планує надати допомогу громаді рідного села в упорядкуванні сільського кладовища, продовжити облаштування території школи і прилеглих вулиць.

     Від себе висловлюю подяку всім учням і вчителям за сумлінну працю заради школи і села, за свідоме і відповідальне ставлення до дорученої справи.  

      

 

 

 

Директор школи Шевчук К.В.

Переглядів: 578 | Додав: Olena | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 1
1 Евгения  
0
Ми такi МОЛОДЦI!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук

Архів записів
Корисні сайти
МОН України

ЖОІППО


Новоград-Волинська РДА


Новоград-Волинська районна рада


Відділ освіти
Новоград-Волинської РДА


Навчальні заклади району


Сайт вчителя зарубіжної літератури та російської мови Залізницької О.В.
Варварівська ЗОШ І-ІІ ст.© 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz