П`ятниця, 26.04.2024, 19:01
Варварівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть сайт нашої школи
Всего ответов: 90
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Лютий » 18 » Відкритий урок. Музичне мистецтво. 2,4 класи
19:27
Відкритий урок. Музичне мистецтво. 2,4 класи

18.02.2016. Вчитель Сваренчук Т.М. в класкомплекті 2-4 клас провела відкритий урок музичного мистецтва на тему «Веснянки. Українська народна пісня «Ой, минула вже зима».

Переглянути матеріал уроку можна за посиланням: http://varvariyka.at.ua/load/

Урок відвідало шість вчителів школи. Серед учасників уроку був майбутній першокласник, що з поміж інших шести кандидатів у школярики регулярно відвідує позаурочні консультативні заняття, які проводить педагог із майбутніми учнями школи.

Для уроку засвоєння нових знань вчитель підготувала мультимедійну презентацію «Пори року» за допомогою якої не тільки розповіла про особливості весняного періоду природного середовища рідного краю, але й наочно продемонструвала учням неповторні крайовиди рідної землі та познайомила школярів з українськими народними піснями присвяченими весні. Під час уроку вчитель продемонструвала колегам навчальні можливості технології караоке, що була гармонійно введена педагогом до презентації «Українська народна пісня «Ой, минула вже зима», за допомогою якої учні швидко та якісно вивчили текст нового музичного твору і опанували мистецтво виконання народної пісні.  Урок закінчився переглядом відеофільму присвяченого Л.Українці, відображенню в її поезіях  теми весни та  спільним виконанням щойно вивченої пісні.

Вчитель приділила увагу розвитку в учнів вміння мислити та висловлювати власні думки.

Виховна складова уроку полягала в прищепленні учням почуття патріотизму і поваги до народної творчості, любові до рідної землі і поезії Л.Українки, до природи рідного краю і народної пісні.

Після уроку вчителі обмінялись думками щодо уроку - відмітили активність учнів, їхній не формальний інтерес до уроку, вмілий підбір вчителем цікавого та естетично оформленого анімаційного та звукового ряду мультимедійної презентації, належний рівень підготовки та проведення уроку. 

Директор школи К.В.Шевчук

 

Переглядів: 603 | Додав: Olena | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук

Архів записів
Корисні сайти
МОН України

ЖОІППО


Новоград-Волинська РДА


Новоград-Волинська районна рада


Відділ освіти
Новоград-Волинської РДА


Навчальні заклади району


Сайт вчителя зарубіжної літератури та російської мови Залізницької О.В.
Варварівська ЗОШ І-ІІ ст.© 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz