Четвер, 25.04.2024, 19:28
Варварівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть сайт нашої школи
Всего ответов: 90
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Лютий » 20 » Відкритий урок. 1,3 класи
21:13
Відкритий урок. 1,3 класи

19.02.2015. класовод Забродська О.П. провела відкритий урок української мови на тему «Закріплення знань учнів про букву «Ц» в 1-му класі і в 3-му класі урок українського читання на тему «Вступ до теми «Прозові твори. Василь Сухомлинський». Конспект уроку: http://varvariyka.at.ua/load/

Урок відвідали сім вчителів школи та дві матері учнів вищезазначених класів.

В ході уроку вчитель продемонструвала колегам широкий спектр навчальних можливостей розвиваючих ігор, цікаві та різноманітні форми і методи організації самостійної роботи учнів з письмовими і усними завданнями. Вчитель приділила значну увагу розвитку в учнів вміння логічно мислити, пояснювати  сприйняте та висловлювати власні думки з приводу почутого на уроці. Роздатковий матеріал тестового характеру був добраний педагогом з урахуванням вікових особливостей учнів і тому викликав не аби яку цікавість школярів. Цікавість присутніх викликала  вправа з психологічної підготовки учнів до виконання завдань уроку, а використання мультимедійної презентації «Прозові твори. Василь Сухомлинський», яку  самостійно підготувала вчитель, забезпечило якісне сприйняття учнями нових знань. Під час фізкультхвилинки вчитель провела з учнями низку дихальних вправ, що надало можливість дітям не тільки перепочити, а й підготуватись  до виконання відповідальних вправ - першокласники промовляли скоромовки, що розвивали техніку мовлення, а учні третього класу висловлювали власні думки щодо опанованого ними навчального матеріалу.

Виховна складова уроку полягала в прищепленні учням любові до природи і людей, до рідного краю і України, до книги і читання.  Розуміння  учнями почуття прекрасного, уявлення про добро і щирість було закріплено на завершальному етапі уроку за допомогою перегляду  уривку з мультиплікаційного фільму «Просто так!»

Після уроку вчителі обмінялись думками щодо відвіданого уроку, відмітили небайдужість вчителя, відповідальне ставлення колеги до організації та проведення заняття, неабияку активність учнів  поєднану з результативністю їхньої роботи. 

Директор школи К.В.Шевчук

 

Переглядів: 592 | Додав: Olena | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук

Архів записів
Корисні сайти
МОН України

ЖОІППО


Новоград-Волинська РДА


Новоград-Волинська районна рада


Відділ освіти
Новоград-Волинської РДА


Навчальні заклади району


Сайт вчителя зарубіжної літератури та російської мови Залізницької О.В.
Варварівська ЗОШ І-ІІ ст.© 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz