Четвер, 25.04.2024, 22:42
Варварівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть сайт нашої школи
Всего ответов: 90
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Лютий » 18 » Відкритий урок. Історія. 9 клас
19:40
Відкритий урок. Історія. 9 клас

18.02.2016. Вчитель Шевчук К.В. в 9-му класі провів відкритий урок  Історії України  на тему «Велика Селянська реформа 1861 року в Наддніпрянській Украйни».

Матеріали уроку можна переглянути за посиланням:  http://varvariyka.at.ua/load/

Урок відвідали  шість вчителів школи та дві матері учнів вищезазначеного класу.

Традиційний за формою урок вивчення нового навчального матеріалу вчитель проводив, спираючись на  власноруч розроблену однойменну мультимедійну презентацію. Поруч з  представленням  нового навчального матеріалу,  вчитель надав учням можливість самостійно ознайомитись з історичними документами, додатковим картографічним та ілюстративним матеріалом. Однією із важливих складових навчального заняття був розвиток навиків критичного мислення. Застосовуючи прийом «Мозковий штурм» вчитель спонукав учнів до самостійної розробки системи критеріїв оцінки зазначеної  історичної подій,   надав можливість сформувати та висловити індивідуальний погляд на  суспільно-історичне значення та наслідки цієї події.

На уроці прослідковувались міжпредметні зв’язки з такими навчальними дисциплінами, як «Соціально-економічна географія України», «Математика», історичні паралелі із сучасними суспільно-політичними процесами що відбуваються в Україні.

Виховна складова уроку ґрунтувалась на подальшому розвитку в учнів шанобливого ставлення до історії Батьківщини, поваги до праці, знань, умінь і навичок пращурів .

В ході обговорення уроку колеги відмітили зацікавленість учнів у роботі з даною темою,  якісну розробку змісту та подачу мультимедійної презентації, що забезпечило належний рівень проведення уроку та засвоєння учнями навчального матеріалу, вміння учнів самостійно управляти процесом перегляду навчального матеріалу за допомогою персонального компютера.

 

 

Переглядів: 544 | Додав: Olena | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук

Архів записів
Корисні сайти
МОН України

ЖОІППО


Новоград-Волинська РДА


Новоград-Волинська районна рада


Відділ освіти
Новоград-Волинської РДА


Навчальні заклади району


Сайт вчителя зарубіжної літератури та російської мови Залізницької О.В.
Варварівська ЗОШ І-ІІ ст.© 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz