П`ятниця, 26.04.2024, 23:58
Варварівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть сайт нашої школи
Всего ответов: 90
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Лютий » 18 » Відкритий урок. Алгебра. 7 клас
19:33
Відкритий урок. Алгебра. 7 клас

18.02.2016. Вчитель Данильчук В.В. в 7-му класі провів відкритий урок алгебри  на тему «Застосування  ФСМ  для перетворення виразів». Урок відвідало п’ять вчителів школи та одна мати учениці вищезазначеного класу.

На уроці закріплення  знань вчитель продемонстрував різноманітні прийми роботи, зокрема перевірки та корекції знань учнів. Більшість математичних задач підібраних вчителем для уроку змусили учнів застосувати широкий спектр раніше набутих знань, умінь та навиків.Завдання виконувались учнями як індивідуально, біля шкільної дошки, так і колективно за партою. Високий темп проведення уроку дозволив вчителю здійснити перевірку і корекцію великого об’єму навчального матеріалу.  Дії школярів, письмові  та усні відповіді учнів були чіткі,  цілеспрямовані, в більшості випадків вірні та впевнені. Відповідаючи на запитання педагога школярі демонстрували вміння спостерігати, порівнювати, виділяти головне, робити висновки та узагальнення.  Впродовж уроку учні демонстрували належний рівень сприйняття та засвоєння навчального матеріалу.

Виховна складова уроку вирішувала завдання розвитку в школярів свідомого позитивного ставлення до процесу навчання, поваги до знань, умінь і навичок, як ключових засад розвитку окремого індивіда та і людської цивілізації в цілому.

Під час обговорення уроку колеги відмітили ефективність вибраної форми проведення уроку його високий темп, доступність подання матеріалу вчителем, а відтак і розуміння учнями навчального матеріалу, взаєморозуміння вчителя і школярів.

Директор школи К.В.Шевчук

 

 

Переглядів: 568 | Додав: Olena | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук

Архів записів
Корисні сайти
МОН України

ЖОІППО


Новоград-Волинська РДА


Новоград-Волинська районна рада


Відділ освіти
Новоград-Волинської РДА


Навчальні заклади району


Сайт вчителя зарубіжної літератури та російської мови Залізницької О.В.
Варварівська ЗОШ І-ІІ ст.© 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz