Субота, 27.04.2024, 06:42
Варварівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть сайт нашої школи
Всего ответов: 90
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Березень » 22 » семінар
22:05
семінар

З нетерпінням і добрими сподіваннями очікувала Варварівська школа п’ятниці 21 березня:  всі з хвилюванням готувалися до зустрічи з друзями і колегами – педагогами Несолонського освітнього округу, які саме в цей день спланували провести в нашій школі засідання методичного об’єднання вчителів англійської мови.

 

Хлібом-сіллю, українською піснею і щирими посмішками зустрічали гостей учні та 

 

 вчитель англійської мови Наталія Миколаївна Горшкальова.

 

Познайомитись з нами та з досвідом роботи вчителя прибули керівник методичного об’єднання вчителів англійської мови Наталія Володимирівна Петрук (Несолонська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів) та Людмила Анатоліївна Деркаченко (Поліянівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів). 

 

 
 

 

Директор школи Шевчук К.В. з використанням електронної презентації розповів гостям історію села і школи, про успіхи і буденні справи шкільного колективу, подылився планами на майбутнє.

А потім відбулась  найважливіша подія дня. Під час відкритого уроку учні третього класу на чолі із вчителем демонстрували свої здобутки в опануванні премудростей англійської мови. Тема уроку, підготовленого у відповідності до календарного плану роботи вчителя, виявилась для всіх цікавою і, як потім з’ясувалось, ще й «смачною» - "Food. I like potatoes, but I don’t like pease" ("Їжа. Я люблю картоплю, але не люблю горох").

В свою чергу Наталія Миколаївна представила колегам величезний арсенал різноманітних форм, прийомів і методів навчальної діяльності учнів на різних етапах уроку, включно з інтерактивними технологіями.

 

Присутні  із зацікавленістю спостерігали за усіма  моментами уроку:

  • відпрацювання навиків вживання артиклів з іменниками;
  • складання речень за малюнками;
  • відгадування загадок;
  • робота з роздатковим матеріалом;
  • аудіо-завдання та розучування пісні на повторення вивченої лексики по темі.

 

Всім   сподобалося завдання, під час виконання якого третьокласники, скуштувавши харчовий продукт із заплющеними очима, повинні були не тільки оголосити його назву англійською, а ще й  висловити свої смакові уподобання щодо нього.

 

Дуже доречно і ефективно застосовувала вчитель комп’ютерні технології, зокрема електронні презентації, що супроводжувались  відео- та аудіорядом. Після закінчення уроку між вчителями відбулась бесіда, під час якої колеги обговорили спільні проблеми, окреслили шляхи їх вирішення, обмінялися досвідом роботи.

Зустріч друзів продовжив загальношкільний захід "Родинне свято", підготовлений вчителем початкових класів Олександрою Павлівною Забродською. Вчитель спільно з вихованцями доклали неабияких зусиль, продемонстрували свої творчі здібності та мистецькі уміння, чим переконали усіх: Варварівська школа – це справжня родина, це колектив однодумців, здатних розв’язати будь-які завдання

 

 

 Коли пролунав фінальний акорд, між педагогами знову розпочалась розмова про справи освітянські, про те, що турбує громадян, небайдужих до майбутнього дітей, суспільства, України.

Шевчук К.В.

    

 

Переглядів: 613 | Додав: Olena | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 3
3 Евгения  
0
Менi дуже сподобався **Англiйський урок*** "Наталiя Миколаевна" МОЛОДЧiНКА=)))

1 Ангеліна Котвіцька  
0
Ваууу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Дуже-дуже класне свято!
Дякую нашим вчителям!!!!!
:-)

2 Olena  
0
smile   biggrin smile

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук

Архів записів
Корисні сайти
МОН України

ЖОІППО


Новоград-Волинська РДА


Новоград-Волинська районна рада


Відділ освіти
Новоград-Волинської РДА


Навчальні заклади району


Сайт вчителя зарубіжної літератури та російської мови Залізницької О.В.
Варварівська ЗОШ І-ІІ ст.© 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz