Четвер, 25.04.2024, 20:32
Варварівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Яку інформацію ви хотіли б бачити на нашому сайті?
Всего ответов: 48
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 29 » Результати навчання у І семестрі 2014/2015 н.р.
20:02
Результати навчання у І семестрі 2014/2015 н.р.

   Відповідно до Закону України «Про освіту», на виконання  плану роботи школи на 2014-2015 навчальний рік, з метою забезпечення конституційного права громадян на здобуття загальної середньої освіти, контролю за якістю навчання та виховання дітей і підлітків шкільного віку, адміністрацією  школи проведено аналіз рівня навчальних досягнень учнів за перший семестр 2014-2015н. р.

    В основу аналізу покладено оцінки виставлені вчителями-предметниками в класних журналах та звіти класних керівників про навчальні досягнення учнів за перший семестр 2014-2015н. р. ( середні показники наведені у таблицях №1 і №2 ).

    У школі навчається 30 учнів, з них в початковій ланці - 15. Рівень навчальних досягнень учнів 1-го класу відповідно чинного законодавства не підлягав оцінюванню. 14 учнів 2-3 класів оцінювались з основних навчальних предметів і продемонстрували результати (середній показник), що відповідають рівням: 

                                        - якісних знань — 10 (71%) учнів;

                                       - високому — 2 (14%) учнів;

                                       - достатньому — 8 (57%) учнів;

                                       - початковому — 0 учнів.

15 учнів 5-9 класів, оцінювались з усіх навчальних предметів і продемонстрували результати (середній показник),  що відповідають рівням:     

                                        - якісних знань — 10 (67%) учнів;

                                        - високому — 0 учнів;

                                        - достатньому — 10 (67%) учнів;

                                        - початковому — 0 учнів

  Найкращі показники навчальних досягнень демонструють учениці 4-го класу Талько Євгенія і Павленко Мальвіна. Спроможними досягти високого рівня навчальних досягнень, учнями що окрім оцінок високого рівня мають оцінки достатнього рівня з двох-чотирьох предметів, є 27% учнів школи: Флоря Дмитро (2кл.), Соколовський Микола (4кл.) Гуріна Рада і Ляснік Анастасія (5кл), Ліпісвіцький Дмитро і Кізюк Амадей (8кл.), Мастеренко Ангеліна і Котвицька Ангеліна (9кл). Перспективи досягти достатнього рівня навчальних показників мають 7% учнів - Ляснік Богдан (2кл.), Підкаура Владіслав (6кл.).

   Аналіз засвідчив, що майже з всіх предметів учні школи оцінені позитивно. Загальношкільні показники навчальних досягнень учнів в І-му семестрі поточного навчального року в порівнянні з результатами завершення 2014-2015 н. р. наведені в таблиці. 

 

   Рік

Рівні оцінювання навчальних досягнень учнів

високий

%

достатній

%

середній

%

початковий

%

2013 - 2014

7 учнів

26

14 учнів

55

5 учнів

19

0 учнів

0

І семестр 2014- 2015

2 учні

7

18 учнів

63

9 учнів

30

0 учнів

0

      Порівняння виявило зниження якості знань учнів  6-го класу та збільшення кількості учнів, які мають середній рівень навчальних досягнень.

     Об’єктивними чинниками, що вплинули на успішність школярів є низька мотиваційна основа учнів щодо навчання і пропуски ними навчальних занять, несвоєчасне повідомлення вчителями батьків про рі­вень успішності дітей через щоденники і відповідна реакція батьків на навчання дітей.

Разом з тим опитування учнів і педагогів, відвідування уроків свідчать, що вчителі школи позбуваючись суб’єктивізму посилили  особисту об’єктивність щодо оцінювання школярів, додержуються критеріїв оцінювання навчальних досягнень.

Навчальні досягнення учнів розглядалися та обговорювались на нараді при директорові, на батьківських зборах, на засіданні МО класних керівників.

Директор школи                                  Шевчук К.В.

Показники навчальних досягнень з основних предметів учнів початкової ланки Варварівської ЗОШ І-ІІ ступенів за І семестр 2014р. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 992 | Додав: Olena | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук

Архів записів
Корисні сайти
МОН України

ЖОІППО


Новоград-Волинська РДА


Новоград-Волинська районна рада


Відділ освіти
Новоград-Волинської РДА


Навчальні заклади району


Сайт вчителя зарубіжної літератури та російської мови Залізницької О.В.
Варварівська ЗОШ І-ІІ ст.© 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz