П`ятниця, 26.04.2024, 08:37
Варварівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Яку інформацію ви хотіли б бачити на нашому сайті?
Всего ответов: 48
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Січень » 23 » «Про підсумки проведення районної педагогічної виставки «Сучасна освіта Звягельщини-2015»
19:49
«Про підсумки проведення районної педагогічної виставки «Сучасна освіта Звягельщини-2015»

За  НАКАЗОМ  № 5 від 05.01.2015  «Про підсумки проведення  районної  педагогічної  виставки  «Сучасна освіта Звягельщини-2015»

В Наказі відмічено, що "на цьогорічну виставку було представлено 227 робіт з 45 шкіл (однієї ЗОШ І ступеня, 21 ЗОШ І-ІІ ступенів, 23 ЗОШ І-ІІІ ступенів), районного методичного центру,  двох дошкільних навчальних закладів, центру творчості, спорту і туризму учнівської молоді".

Зазначено, що   «окремі  матеріали  Косенівської, Колодянської, Піщівської, Пилиповицької, Токарівської, Федорівської, Чижівської, Ярунської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Борисівської, Варварівської, Гірківської, Курчицькогутянської, Поліянівської, Тупалецької ЗОШ І-ІІ ступенів не відповідали  сучасним вимогам  щодо їх естетичного оформлення та ідейного наповнення».

  Кращими за змістом та дизайном визнано 78 робіт у 26 номінаціях. Матеріали вищеназваних номінацій  відібрані для відправлення на ХVІІІ обласну постійно діючу педагогічну виставку «Сучасна освіта Житомирщини-2015».  В цю категорію потрапила робота з номінації «Історія» Шевчука Костянтина Володимировича, вчителя історії і правознавства Варварівської  ЗОШ І-ІІ ступенів  «Використання інформаційно-комунікаційних технологій у процесі навчання історії». В роботі автор презентує напрацювання по темі , вважає що застосування інформаційно-комунікативних технологій слугує ефективним засобом досягнення навчально-виховної мети кожного конкретного уроку і курсу в цілому, сприяє оволодінню учнями базовими предметними компетентностями.

 

Переглядів: 535 | Додав: Olena | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук

Архів записів
Корисні сайти
МОН України

ЖОІППО


Новоград-Волинська РДА


Новоград-Волинська районна рада


Відділ освіти
Новоград-Волинської РДА


Навчальні заклади району


Сайт вчителя зарубіжної літератури та російської мови Залізницької О.В.
Варварівська ЗОШ І-ІІ ст.© 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz