Вівторок, 23.04.2024, 17:34
Варварівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть сайт нашої школи
Всего ответов: 90
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 24 » Охорона дитинства
18:09
Охорона дитинства

Місячник з охорони дитинства

На виконання Законів України «Про охорону дитинства», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.08 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язані із захистом прав дитини», п. 3.11 обласної Програми «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини» на 2011-2016 роки, наказу управління освіти і науки ОДА від 09.11.14 у № 262 «Про організацію та проведення в області місячника з охорони дитинства», наказу відділу освіти Новоград-Волинської райдержадміністрації від 20.11.2014. № 404 «Про організацію та проведення в районі місячника з охорони дитинства», з метою удосконалення організації роботи щодо соціального захисту дітей, на позачерговій нараді при директору обговорено питання з реалізації заходів, передбачених Планом проведення заходів місячника з охорони дитинства, визначено форми і методи проведення заходів, між педпрацівниками розподілено функціональні обов’язки.

Головою методичного об’єднання класних керівників Залізницькою О.В. педпрацівникам доведено положення Законів України «Про охорону дитинства», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування».

Класними керівниками і класоводами упорядковано особові справи учнів школи та картки обліку дітей-інвалідів (03.12. 2014. проведено поглиблений медичний огляд учнів школи), в ході проведення тижня права і на годинах класних керівників учням доведено основні права дітей, закріплені Конституцією України.

Громадським інспектором з охороні дитинства Забродською О.П. спільно з класними керівниками і класоводами в ході індивідуальних бесід з учнями та батьками учнів школи, консультацій з головою Камяномайданської сільської ради проведено вивчення соціально-правового статусу учнів школи та дітей, що проживають на території, закріпленій за навчальним закладом. В ході бесід батьків поінформовано щодо прав дитини у сім’ї, зібрано та узагальнено інформацію щодо родинно-сімейних та матеріально-побутових умов проживання учнів школи.

Станом на 24.12.2014. дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які виховуються під опікою, піклуванням, в прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу, дітей, схильних до правопорушень та дітей, що проживають в сім’ях, які опинились у складних життєвих обставинах, сімей та дітей, що належать до найбільш незахищених категорії населення і потребують матеріальної допомоги, випадків невиконання батьками своїх обов’язків щодо виховання дітей, не виявлено.

Директор школи Шевчук К.В.

Переглядів: 2191 | Додав: Olena | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук

Архів записів
Корисні сайти
МОН України

ЖОІППО


Новоград-Волинська РДА


Новоград-Волинська районна рада


Відділ освіти
Новоград-Волинської РДА


Навчальні заклади району


Сайт вчителя зарубіжної літератури та російської мови Залізницької О.В.
Варварівська ЗОШ І-ІІ ст.© 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz