Четвер, 25.04.2024, 19:50
Варварівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Яку інформацію ви хотіли б бачити на нашому сайті?
Всего ответов: 48
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Жовтень » 23 » Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек. 3 тиждень
15:45
Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек. 3 тиждень

Творчість! Лише вона здатна вберегти 

від мук і зробити життя легше!

Ф.Ніцше

Третій тиждень Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек, що завершився в  нашій школі, отримав назву "Тиждень творчості".  

Життя доводить, що в складних умовах, в умовах, що постійно змінюються, найкраще орієнтується, приймає рішення, працює людина творча, гнучка, креативна, здатна до використання нового.  Творчість не виростає на порожньому місій, творчість - властивість  професіоналів своєї справи, які ефективно працюють у відповідній галузі. Творчість базується на розвинених мисленні та уяві.

Водночас готовність до творчості, креативність є  одним з механізмів психологічного захисту  в складних умовах -  людина може відволікатися від  проблем, відпочивати розумом і серцем, створюючи щось нове. Одже,  творча праця - це не тільки робота , виконана з високим результатом, а й зміцнення психічного здоров'я. В умовах сьогодення, коли поняття стресу  стає буденним, творчість  посідає особливе місце.  

За словами видатного американського психолога, засновника гуманістичної психології А. Маслоу , психічно здорова людина - це щаслива людина, яка живе в гармонії з собою, не відчуває внутрішнього розладу, захищається, однак першою не нападає, любить навколишній світ, людей і творчо працює, реалізуючи свої здібності й обдарованість.

Тому можливими для проведення, бвідповідно тематиці тижня, було обрано заходи:

 

До Книги шкільної творчості увійшли роботи учнів школи й тих, хто давно закінчив школу. Допомогли систематизувати й впорядкувати сторінки шкільної книги учні 5 класу.

 

Учні початкових класів змогли висловити свої думки, працюючи над колективним  плакатом "Що таке книга?" Навіть першокласники, які ще ледь виводять літери, написали, що для них книги - це знання, казки, наука. Тож маємо надію, що всі вони потоваришують з книгою!

Спробувати себе у ролі декламатора віршів патріотичного спрямування вирішили учні 9 класу  - Кізюк Амадей, Ліпісвіцький  Дмитро та учні 5 класу  - Павленко Мальвіна, Талько Євгенія, Соколовський Микола, Ліпісвіцький Денис. Вони прочитали вірші сучасних українських поетів на загальношкільному заході з нагоди 25-ї річниці Революції на граніті. Старанне прочитання віршів викликало оплески вдячних слухачів.

Переглядів: 588 | Додав: Olena | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук

Архів записів
Корисні сайти
МОН України

ЖОІППО


Новоград-Волинська РДА


Новоград-Волинська районна рада


Відділ освіти
Новоград-Волинської РДА


Навчальні заклади району


Сайт вчителя зарубіжної літератури та російської мови Залізницької О.В.
Варварівська ЗОШ І-ІІ ст.© 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz