Субота, 27.04.2024, 01:33
Варварівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Яку інформацію ви хотіли б бачити на нашому сайті?
Всего ответов: 48
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Листопад » 4 » Місячник знань дітьми правил безпеки життєдіяльності
16:48
Місячник знань дітьми правил безпеки життєдіяльності

Згідно зі спільною постановою Управління ДСНС України у Житомирській області № 01-9/5694 від 18.10.2016, управління освіти і науки облдержадміністрації № 2531-2/3-16  від 19.10.2016, обласної організації ДПТ України № 01/10 від 21.10.2016, наказу відділу освіти Новоград-Волинської РДА №162-ОД від 22.10.2016р.  про проведення місячника знань дітьми правил безпеки життєдіяльності та з метою проведення цілеспрямованої профілактичної роботи щодо попередження надзвичайних подій та ситуацій за участю дітей, підвищення рівня знань й отримання навичок з безпеки життєдіяльності у Варварівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів розпочато низку тематичних заходів.

  • Так, 31.10.2016 р. розпочала роботу творча майстерня юних художників. Учні під керівництвом та з допомогою вчителя образотворчого мистецтва Данильчука В.К. готуються до конкурсу малюнків "Безпечне життя очима дітей".

  •  
  • 04.11.2016 р. в школі проходив своєрідний марафон знань правил з техніки безпеки для учнів. Школярі 5-8 класів змагались  у конкурсній програмі "Школа надзвичайних ситуацій". Дві команди були сформовані цього разу капітанами, учнями 6 класу  Соколовським М. та Ліпісвіцьким Д. "Пожежні орли" та "Веселі рятувальники" змагались в інтелектуальних конкурсах, а почесне журі - вчитель української мови Підкаура В.Г., вчитель англійської мови Лисюк Т.Д. та вчитель фізичного виховання Петрук М.М. - слідкували за точністю та швидкістю відповідей обох команд.

 З рахунком 21:18 перемогла команда "Веселі рятувальники". Вітаємо переможців!

 

 

 

Звісно, що весела гра приносить задоволення. Але в данному випадку гра була не тільки веселою, а й корисною: знання правил безпеки - це запорука своєчасної допомоги, вмілого порятунку, збереження людського життя в небезпечній ситуації. Тому в конкурсній програмі "Школи надзвичайних ситуацій" не було переможених, адже кожний глядач і учасник гри ще раз мали можливість повторити такі корисні правила й почути слушні поради.

  • Учні початкових класів провели веселі естафети "Юні пожежники". Школярики  змагались у спритності під час конкурсів:

    1.    « Відремонтуй транспорт» ( складання малюнку-пазлу на швидкість).

 

2.    « Хто швидше добереться до місця пожежі».

3.    «Хто швидше врятує потерпілих».

 4.    « Хто швидше загасить вогонь».

Учасники змагань  були сміливі, спритні, а головне –  дружні, як справжні пожежники. Напевне саме тому в конкурсній програмі учнів початкових класів перемогла дружба!

Переглядів: 595 | Додав: Olena | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук

Архів записів
Корисні сайти
МОН України

ЖОІППО


Новоград-Волинська РДА


Новоград-Волинська районна рада


Відділ освіти
Новоград-Волинської РДА


Навчальні заклади району


Сайт вчителя зарубіжної літератури та російської мови Залізницької О.В.
Варварівська ЗОШ І-ІІ ст.© 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz