Субота, 20.04.2024, 14:25
Варварівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Яку інформацію ви хотіли б бачити на нашому сайті?
Всего ответов: 48
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Вересень » 24 » Інформація для старшокласників
17:49
Інформація для старшокласників

Україна

ЖИТОМИРСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ

Житомирської обласної ради

10014,  м. Житомир,  вул. Михайлівська,  15,  тел. (0412) 47-36-89, 47-38-64, 47-38-97

е-mail: zippo@ukrpost.ua   сайт: http://www.zippo.net.ua 

від 22.09. 2015          № 07-560

Надсилаємо інформацію про те, що Організація "Американські Ради з міжнародної освіти: ACTR/ACCELS" (American Councils) повідомляє про продовження "Програми обміну майбутніх лідерів" (FLEX). Як і в попередні роки, програма проводиться за підтримки Міністерства освіти і науки України (офіційний лист від Міністерства додається).

     "Програма обміну майбутніх лідерів" (FLEX) є першою великою програмою обмінів для учнів старших класів із проживанням у США протягом одного навчального року. На теренах України ця програма існує впродовж останніх двадцяти двох років. За цей час програма FLEX надала стипендії на навчання у США більш ніж 6000 українським старшокласникам. Програма повністю фінансується американським урядом. Організаційне керівництво проводить Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США.

    "Програма обміну майбутніх лідерів" (FLEX) розрахована на школярів 8-10 класів, які народилися в період з 01 січня 1999 по 15 липня 2001 року та володіють англійською мовою. Учні, які відповідають цим критеріям, зможуть взяти участь у конкурсі, який передбачає об'єктивне оцінювання всіх учасників у залежності від результатів, які* вони показали. Конкурс включає в себе три тури та буде проходити в період з вересня по грудень 2015 року. Заключні результати будуть відомі у квітні 2016 року. Для учасників з обмеженими фізичним можливостями можуть бути організовані спеціальні умови тестування, якщо буде така необхідність.Звертаємо увагу, що тестування для старшокласників з Житомирської області відбудеться 26 вересня 2015 року о 9:00 за адресою: м. Житомир,  вул. Лятошинського 14, Гімназія № 23.

Організація American Councils звертається до Вас з проханням посприяти розповсюдженню цієї інформації серед старшокласників, а також заохочувати брати участь усіх зацікавлених осіб.Додатково пересилаємо більш детальну інформацію про вищезгадану програму, а саме: копію листа-підтримки програми FLEX від Міністерства освіти та науки України;опис програми для старшокласників „Програма обміну майбутніх лідерів" (FLEX); рекламне оголошення щодо проведення першого туру тестування у   м. Житомир.

Проектор                М.К.Сюравчик

 

Детальну інформацію по програмі можна отримати на офіційному сайті за посиланням

http://www.americancouncils.org.ua/ 

 

 

 

 

Переглядів: 515 | Додав: Olena | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук

Архів записів
Корисні сайти
МОН України

ЖОІППО


Новоград-Волинська РДА


Новоград-Волинська районна рада


Відділ освіти
Новоград-Волинської РДА


Навчальні заклади району


Сайт вчителя зарубіжної літератури та російської мови Залізницької О.В.
Варварівська ЗОШ І-ІІ ст.© 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz