П`ятниця, 19.04.2024, 14:16
Варварівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть сайт нашої школи
Всего ответов: 90
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Березень » 14 » День відкритих дверей
20:48
День відкритих дверей

14 березня 2014 року наша школа провела День відкритих дверей. До школи завітали батьки учнів, випускники попередніх років, жителі села, представники місцевої громади – всі, кому небайдуже сьогодення школи. 

 

Гості мали можливість ознайомитися з буденним життям школи, останніми успіхами і досягненнями учнів, відвідати відкриті уроки, оцінити працю вчителів.

 

Забродська Олександра Павлівна  провела урок читання «Розповідь про Тараса Григоровича Шевченка» з учнями 1-3 класів,  приурочивши його до 200-річчя від дня народження Великого Кобзаря.  З конспектом уроку можна познайомитися на нашому сайті в розділі меню «Розробки уроків, позакласних заходів».

 

 

 

 

 


  

  Учні  продемонстрували знання  біографії Кобзаря, виконували різноманітні завдання на встановлення змісту опрацьованого тексту,  відповідали на питання вчителя, читали вірші Тараса Шевченка. Під час закріплення  вивченого матеріалу діти працювали з тестовими завданнями і показали високий рівень опанування навчальним матеріалом.

  

Батьки, які відвідали урок,  змогли оцінити й акторську майстерність своїх дітей – наприкінці  уроку учні інсценізували казку «Рукавичка».

 

Данильчук Валерій Володимирович провів урок математики в 5 класі.  Учні показали батькам  знання і уміння, як  самі сказали, «з дуже складної»  теми «Дроби».

 

Працювали біля дошки, усно відповідали на питання вчителя, самостійно працювали із збірником математичних задач.  На заключному етапі уроку сумлінну працю учнів було винагороджено вчителем відповідними оцінками, які порадували і дітей і їхніх батьків.

  

Заполовський Сергій Станіславович, вчитель біології, проводив урок у 7 класі.  Директор  школи і матері учнів одержали справжнє задоволення від правильних  і  змістовних відповідей юних біологів. Учні переконали в тому, що добре знаються на особливостях будови, розвитку та умовах існування простіших  живих організмів. Результатом сумлінної роботи на уроці стали чесно зароблені оцінки і слова вдячності вчителя.

  

По закінченню відкритих уроків директор школи Костянтин Володимирович Шевчук  провів аналіз роботи вчителів, надав корисні методичні поради та рекомендації.

Другою частиною Дня відкритих дверей було неформальне спілкування батьків і педагогічного колективу, яке відбулась у вигляді круглого столу з важливою для всіх темою «Дбаємо про дітей разом». Наріжним каменем зустрічі стало питання активізації взаємодії учасників навчально-виховного процесу з метою підвищення рівня освітньо-виховних впливів на дітей. 

 

Директор школи  звітував про  досягнення закладу останнього періоду, окреслив перспективні задачі та проблеми школи,  вирішення яких можливе тільки за  участі батьків учнів і територіальної громади. Кожен вчитель розповів про проблеми та успіхи своїх  учнів з відповідних навчальних дисциплін. Батьки активно обговорювали питання підготовки домашніх завдань дітьми, розподілу вільного часу, посильної допомоги у навчанні.

   

Результатом відвертої розмови стало прийняття рішення про всебічну і спільну взаємодію,  спрямовану на  покращення стану навчання учнів,  розвиток і покращення матеріально-технічного і естетичного стану школи, залучення батьків до вирішення буденних шкільних справ.

Вчителі і батьки дійшли згоди, що тільки спільними зусиллями  можна виховати справжню людину, готову до складного дорослого життя в  непростих умовах сьогодення.   

  

Переглядів: 810 | Додав: Olena | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук

Архів записів
Корисні сайти
МОН України

ЖОІППО


Новоград-Волинська РДА


Новоград-Волинська районна рада


Відділ освіти
Новоград-Волинської РДА


Навчальні заклади району


Сайт вчителя зарубіжної літератури та російської мови Залізницької О.В.
Варварівська ЗОШ І-ІІ ст.© 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz