П`ятниця, 29.03.2024, 10:16
Варварівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть сайт нашої школи
Всего ответов: 90
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Лютий » 12 » День святого Валентина
19:49
День святого Валентина

14 лютого - День Святого Валентина – день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання, але в цьому році свято припало на неділю. Саме 12 лютого, в п’ятницю, наша  шкільна родина зібралася  разом, щоб привітати усіх зі святом. 

Навіть  лютнева погода перестала хмуритися і посміхнулася до нас таким бажаним сонечком. На душі тепло як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики.

На загальношкільній лінійці директор школи Шевчук К.В. оголосив  план святкових заходів і почалось … веселе чаювання. Саме так ми вирішили відмітити цей день! Голова учнівського парламенту Кізюк Амадей організував всіх учнів і стіл вийшов щедрим і багатим.

Висловлюємо щиру подяку всім батькам наших учнів, які допомогли дітям придбати солодощі, а особливо тім, які власноруч спекли святкові торти  для свята!

 

Доповненням до солодкого столу стали цукерки - нагорода активним учасникам і переможцям шкільної акції по збору макулатури. Відповідальний за проведення акції – учень 9 класу Ліпісвіцький Дмитро оголосив список активістів.

Класний керівник 7 класу Залізницька О.В. підготувала презентацію «День святого Валентина», зі слайдів якої діти дізналися про історію свята – розповіла вчитель початкових класів Сваренчук Т.М., про традиції святкування цього дня в різних країнах, про символи свята. Весела вікторина підтвердила, що діти добре запам’ятали  запропоновану їм інформацію.  Вчитель початкових класів Забродська О.П. підготувала зі своїми вихованцями вірші, присвячені Дню Валентина, гарні та щирі побажання.

Доречі, «Скринька побажань»  з’явилась в школі ще в понеділок. Цілий тиждень вона поповнювалась  і ставала все важчою!  І от сьогодні урочисто були вручені святкові валентинки. Приємно, що діти не тільки вітали одне одного, а й не забули про своїх вчителів.

Дуже сподобався всім присутнім пісенний конкурс, проведений вчителем музичного мистецтва В.К. Данильчуком.  Учні разом з вчителями не тільки вгадували мелодії, а й мали можливість поспівати улюблених пісень.

«Святий Валентине, котрий був вибраний на покровителя закоханих, оберігай молодих людей, особливо тих, які закохані. Випроси їм у Бога благодаті, потрібної для того, щоб дозріли до любові: справжньої, щирої, та безкорисливої. Бережи закоханих і наречених від нищівного вогню пристрастей. Вимоли у Бога для них прагнення будувати узи любові на фундаменті Божих заповідей. Заступайся у Ісуса Христа, щоб Він Сам був для закоханих дороговказом і щоб Він Сам зміцнював їх у хвилину слабкості.  Амінь»

Тож нехай ця молитва до святого Валентина, котру ми прочитали всі разом, зміцнює і дарує благодать всім серцям щодня, щохвилини.

З днем святого Валентина! 

 

Переглядів: 627 | Додав: Olena | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 2
1 Женічка  
0
Bce булo чудoBo =)))

2 Olena  
0
Дякую! Ми всі дуже хотіли, щоб вам , нашим любим діткам, свято сподобалось!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук

Архів записів
Корисні сайти
МОН України

ЖОІППО


Новоград-Волинська РДА


Новоград-Волинська районна рада


Відділ освіти
Новоград-Волинської РДА


Навчальні заклади району


Сайт вчителя зарубіжної літератури та російської мови Залізницької О.В.
Варварівська ЗОШ І-ІІ ст.© 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz