Субота, 20.04.2024, 05:33
Варварівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть сайт нашої школи
Всего ответов: 90
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Жовтень » 4 » День працівників освіти
18:31
День працівників освіти

Учителю! Вклоняюся доземно

Перед великим іменем твоїм.

Щороку в першу неділю жовтня  ми всі відзначаємо День працівника освіти. Свято вчителя - свято всієї країни, бо ким би ти не став у житті: бухгалтером чи лікарем, військовим чи бізнесменом, домогосподаркою чи депутатом Верховної Ради у кожного був свій вчитель - вчитель, який допоміг увійти у доросле життя.

Крім того – це свято всіх працівників школи: тих, хто готує смачні обіди, тих, хто прибирає та дбає про тепло і затишок в шкільних класах.  Ну і звичайно – це свято для учнів та їхніх батьків, адже всі разом ми і є  шкільна родина.  На шкільне свято були запрошені працюючі педагоги, ветерани школи – колишній директор Корнійчук В.С. та кухар  Підкаура О.О., випускники та батьки учнів школи, мешканці села, всі бажаючи й небайдужі до життя освітнього закладу. 

Саме у  такому дружньому складі  зібралися ми, колектив Варварівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, щоб відзначити День працівника освіти.

 Приємною несподіванкою для всіх став візит почесних гостей - голови районної державної адміністрації В.В. Міхнюка та представника федерації боксу України Д.А. Голуба. Гості привітали всіх присутніх із святом. Під час безпосереднього спілкування з учнями, вчителями і мешканцями села В.В. Міхнюк не тільки цікавився існуючими потребами школи і територіальної громади, але й окреслив шляхи їх вирішення. Д.А. Голуб, як кандидат в депутати до районної ради, теж  цікавий до запитів освітян і звернень земляків. Як запоруку взаємодії і дружніх відносин із колективом школи Дмитро Анатолійович учням подарував новий баскетбольний щит і м’яч. Почесні перші кидки м’яча у баскетбольну корзину зробили голова районної державної адміністрації В.В. Міхнюк та голова учнівського парламенту школи Кізюк А.

Під час виступу директора школи Шевчука К.В. всі присутні дізнались, що наш вчитель біології та хімії Заполовський С.С. призваний до лав Збройних сил України. З напутнім словом звернувся до  Сергія Станіславовича голова райдержадміністрації Міхнюк В.В. На згадку вчителю від всього шкільного колективу було вручено листівку з побажаннями гарної служби й швидкого повернення. 

Святковий концерт підготували й провели вчителі Забродська О.П. і Залізницька О.В.  Лунало багато слів подяки й щирих побажань, гарної музики, пісень – присвят вчителю. Не залишив нікого байдужим танок у виконанні найменших учнів школи. Окрасою свята і приємним подарунком став виступ вокальної групи, до складу якої увійшли  працівники школи школи  Забродська О.П., Підкаура В.Й. та батькі наших учнів – Ліпісвіцька Н., Котвіцька І., Флоря О.

Букет із віршів і пісень,  дитячі очі, що світяться вдячністю, підтримка від батьків,  яскраві осінні квіти – це і є освітянське світо. Тож бажаємо всім вчителям, всім працівникам школи:

Нехай ця осінь золота 

Вам подарує вік щасливий,

Щоб не згасала доброта,

Здоров'я, радощів і сил вам.

Щоб ваш важкий, почесний труд

Був плідним, як багата осінь.

І кожен день, що йде новий,

Хай тільки щастя вам приносить.

 

Пропонуємо фотозвіт :

 

 

 

Переглядів: 588 | Додав: Olena | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук

Архів записів
Корисні сайти
МОН України

ЖОІППО


Новоград-Волинська РДА


Новоград-Волинська районна рада


Відділ освіти
Новоград-Волинської РДА


Навчальні заклади району


Сайт вчителя зарубіжної літератури та російської мови Залізницької О.В.
Варварівська ЗОШ І-ІІ ст.© 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz