Четвер, 25.04.2024, 18:55
Варварівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть сайт нашої школи
Всего ответов: 90
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 23 » декада військово-патріотичного виховання
00:35
декада військово-патріотичного виховання

Чоловік, патріот, воїн, захисник…
 
Різні за написанням, але для справжнього українця  тотожні за змістом слова. Саме цю істину намагалась закарбувати  у свідомості учнів декада військово-патріотичного виховання, що проходила в школі протягом 17.02. – 28.02.2014 року.   

 

 

Серед заходів, проведених під час  декади, напевно, чи не найзмістовнішим і цікавішим стала зустріч 21 лютого учнів школи із своїм земляком - Оскирком Миколою Миколайовичем - учасником миротворчих операцій Збройних Сил України в складі військового контингенту Організації Об’єднаних Націй. 


Директор школи Шевчук К.В. розпочав зустріч історичним екскурсом у 80-ті роки ХХ століття: розповів учням  про  причини і наслідки Афганської війни, про загиблих звягельчан і внесок войнів-афганців в будівництво незалежної України. 

Розповідь вчителя доповнив документальний фільм «Хроніка афганської війни», який з хвилюванням переглянули діти і вчителі.    

Оскирко М.М. продовжив зустріч цікавою розповіддю про участь Збройних Сил  незалежної України в миротворчих операціях  ООН на територіях, охоплених громадянською війною держав Ірак та Ліван. Учні не тільки почули спогади ветерана про буденну службу українського миротворчого контингенту на теренах далеких країн, але й переглянули фотоальбоми миротворця, які наочно розповіли дітям про особливості природно-кліматичних умов заморських держав, звичаї і побут місцевого населення, історичні пам’ятки.

 

Діти подякували воїну-миротворцю за цікаву розповідь і запропонували не забувати дороги до школи – приходити частіше з цікавими розповідями та спогадами.

 

      

Потрібно відзначити, що захід набув цікавого змісту завдяки вчителям  початкових класів Забродської О.П. і Сваренчук Т.М., що здійснили необхідну організаційно-підготовчу роботу, а також виконуючій обовязки бібліотекаря Залізницькій О.В., яка підготувала до демонстрації згаданий відеофільм.

 

Переглядів: 716 | Додав: Olena | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук

Архів записів
Корисні сайти
МОН України

ЖОІППО


Новоград-Волинська РДА


Новоград-Волинська районна рада


Відділ освіти
Новоград-Волинської РДА


Навчальні заклади району


Сайт вчителя зарубіжної літератури та російської мови Залізницької О.В.
Варварівська ЗОШ І-ІІ ст.© 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz