П`ятниця, 19.04.2024, 17:35
Варварівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть сайт нашої школи
Всего ответов: 90
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Травень » 12 » 9 травня
20:42
9 травня

     На виконання наказу відділу освіти Новоград-Волинської РДА № 124 від 31.03.2014. «Про проведення місячника оборонно-масової роботи» та з метою поліпшення героїко-патріотичного виховання й підготовки юнаків до служби у Збройних Силах України, на вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни, інвалідів війни, ветеранів трудового фронту, їх подвигу в боротьбі за свободу і незалежність Батьківщини, пам'яті полеглих воїнів у Варварівський загальноосвітній школі І-ІІ ступенів 09.04-12.05.2014року проведено місячник оборонно-масової роботи,  присвячений 69-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941- 1945 рр., під час якого здійснено  нижче наведену роботу:

1. 09.04.2014. з нагоди відкриття місячника проведено загальношкільну урочисту  лінійку.

2. 28.04 – 07.05. 2015. проведено загальношкільні заходи:

-  конкурс на кращий героїко-патріотичний твір, що проводився серед молоді Житомирщини обласною організацією крайового козацтва, на тему «…ми, браття козацького роду».  Твір переможця, учениці 8-го класу Котвіцької Ангеліни, направлено для участі в обласному етапі;  

-  акцію «Патріотичний трудовий десант «Більше справи – меньше слів», під час якої  упорядковано пам’ятник і території, прилеглі до пам’ятника мешканцям села Варварівка і Лагульськ, що загинули на фронтах Великої Вітчизняної війни; на кладовищах зазначених сіл прибрано могили ветеранів війни і праці.

3. Класними керівниками і класоводами проведено виховні заходи, пов’язані з тематикою місячника і розроблені на основі інформаційних матеріалів «Друга світова війна: український вимір», підготовлених старшим викладачем кафедри історії України Житомирського державного університету ім. Івана Франка, кандидатом історичних наук Ковальчуком І.В.

  -  Вчителем історії  Шевчуком К.В. проведено загальношкільну відеолекцію «Україна в полум’ї Світової війни»;

  - Бібліотекарем Залізницькою О.В. оформлено виставковий стенд, який представляє добірку творів художньої, науково-публіцистичної літератури відповідної тематики, мемуари ветеранів Великої Вітчизняної війни і військової служби, воїнів-інтернаціоналістів, військовослужбовців Збройних Сил. 

 -  08.05.2014. вчителем Данильчуком В.В. проведено загальношкільний виховний захід, присвячений 69-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр. на тему «Подвиг дідів живе в серцях онуків».

 -  09.05.2014. під керівництвом вчителів  Забродської О.П., Данильчука В.В., Заполовського С.С. учні школи:

- прийняли участь в урочистому покладанні квітів до пам’ятника мешканцям сіл Варварівка і Лагульськ, що загинули на фронтах Великої  Вітчизняної війни;

- на урочистих зборах територіальної громади з нагоди Свята Перемоги  представили літературно-мистецьку композицію «Роки минають та не вмирає  пам’ять» ;

- прийняли участь у традиційних щорічних військово-спортивних  змаганнях мешканців сіл Кам’яномайданської сільської ради, приурочених  до Дня  Перемоги.

Директор школи Шечук К.В.

   

Переглядів: 549 | Додав: Olena | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук

Архів записів
Корисні сайти
МОН України

ЖОІППО


Новоград-Волинська РДА


Новоград-Волинська районна рада


Відділ освіти
Новоград-Волинської РДА


Навчальні заклади району


Сайт вчителя зарубіжної літератури та російської мови Залізницької О.В.
Варварівська ЗОШ І-ІІ ст.© 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz