Четвер, 25.04.2024, 03:30
Варварівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Яку інформацію ви хотіли б бачити на нашому сайті?
Всего ответов: 48
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 7 » 8 березня
18:41
8 березня

Весна – це не просто пора року. Це час, коли оживає природа, повертаються птахи у рідні краї, з’являються перші квіти. А ще весна -  це 8 березня – свято всіх матусь, бабусь, сестричок, однокласниць, це свято Жінки і Краси.

Традиційно відсвяткувати в стінах школи перше весняне свято наш колектив запросив усіх бажаючих.

З 8 Березня щиро вітаєм,

Вам любов і тепло віддаєм,

Хай у серці весна розквітає,

І життя щасливішим стає!

Цьогорічне свято  стало творчим дебютом  молодої вчительки фізичного виховання, а ще так недавно  - нашої учениці, Петрук Марини Миколаївни.

Під її дбайливим керівництвом учні школи підготували велику святкову програму «Для вас, наші славні мами!», прикрасили школу малюнками, квітами, повітряними кульками.

Зі словами вітання звернувся до присутніх директор школи Шевчук К.В. 

Під час святкового концерту лунало багато ніжних, проникливих поетичних рядків, розмаїттям дитячих голосів дзвеніли  пісні, танок «Лялька» всіх повернув у дитинство, веселі гуморески і жартівлива сценка підняли всім присутнім настрій.

 

Гарним дарунком  стала пісня «Самотня  мати» у виконанні Петрук М.М. і вчителя музичного мистецтва Данильчука В.К. (відео за посиланням: http://ok.ru/video/42206300687)

 

Більше фото можна переглянути в групі нашої школи за посиланням: http://ok.ru/nashavarva/album/54787517972495

Приємно відчувати, що роботу шкільного колективу оцінюють і батьки наших учнів. Так, голова батьківського комітету Талько В.Д. привітав всіх жінок школи   букетами квітів. Володимир Дмитрович завжди підтримував наш колектив своїми добрими справами, спонсорською допомогою, але нажаль через справи цього разу він не зміг бути присутнім особисто. Тож від імені Талька В.Д. вітання передавала його дружина, наша колишня учениця, Талько Наталія Андріївна.

Приємні сюрпризі, подарунки люблять всі без винятку. Що вже говорити про прекрасну половину людства!

Мабуть, недаремно, слово «школа»  жіночого роду.  Саме в цей день Варварівська школа отримала величезний подарунок від  депутата райради  Голуба Дмитра Анатолійовича.

На цей раз подарунком став   новий тенісний стіл в повній комплектації. Вдячністю  в очах і оплесками зустріли присутні щедрий і щирий дарунок,  а особливо раділи наші юні тенісисти, що декілька днів тому  повернулися зі спортивних змагань з гарними результатами. Тож тепер сподіваємось на нові рекорди!

Крім того Дмитро Анатолійович приніс багато солодких дарунків для шкільної дітвори.  Ми всі з радістю усвідомили, що в нас час є такі щиросердні, небайдужі люди, як Голуб Д.А., який став добрим другом для учнів нашої школи, завжди бажаним гостем, людиною, що приносить нові ідей, пропозиції, поради, дарує дітям радість, а вчителям – всебічну підтримку.  

Тож дякуємо всім за гарні слова,пісні, квіти, подарунки! 

Щастя вам, благополуччя вашім сім’ям, вашім матерям – здоров’я і довголіття! 

 Всім – весни в душі та  мирного неба !

Переглядів: 551 | Додав: Olena | Рейтинг: 4.2/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук

Архів записів
Корисні сайти
МОН України

ЖОІППО


Новоград-Волинська РДА


Новоград-Волинська районна рада


Відділ освіти
Новоград-Волинської РДА


Навчальні заклади району


Сайт вчителя зарубіжної літератури та російської мови Залізницької О.В.
Варварівська ЗОШ І-ІІ ст.© 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz