П`ятниця, 19.04.2024, 09:46
Варварівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть сайт нашої школи
Всего ответов: 90
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Грудень » 24 » 23.12.2016
20:48
23.12.2016

У Варварівці завершили Рік англійської мови. Зустрічаймо 2017!

Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина. Скільки мов ти знаєш, у стільки ж вікон у світ ти дивишся. Рік 2016, що минає, було оголошено Роком англійської мови. У рамках Всеукраїнського тижня англійської мови, присвяченого офіційному закриттю Року англійської мови в Україні, у Варварівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів було проведено ряд заходів, а саме: гра «Хто краще знає англійській алфавіт?», вікторина «Чи добре ти знаєш Великобританію?», заочна мандрівка «Візит до Лондона», бліц-турнір для молодших школярів. Крім того учні власноруч виготовляли ялинкові прикраси, вітальні листівки до новорічних свят з привітаннями й побажаннями англійською мовою, малювали стіннівки та інше.

А 23 грудня вчителями фізичної культури Петрук М.М. і англійської мови Лисюк Т.Д.  у школі було організовано і проведено Новорічний ранок «Рік півня крокує по планеті», де всі школярі активно прийняли участь у театралізованому костюмованому шоу. Віночок новорічних  традиційних хороводів гармонійно доповнили англомовні дитячі пісні. Тож, завершальний англійській блок під час Новорічного ранку був спрямований на популяризацію вивчення англійської мови.

Робота класного керівника – це радість спілкування з дітьми, співпраця з батьками. Як результат – Діда Мороза зіграв тато семикласниці  Олег Мефодійович Красінський. Він із акторською зацікавив і дорослих, і дітей проведенням конкурсів, вікторин, новорічної лотереї. Усі веселилися, раділи, жартували, були в хорошому настрої, з передчуттям нових сюрпризів. І вони не забарилися! Почесні гості свята – голова Кам’яно-Майданської сільради Нідзельська Н. В. і депутат районної ради Голуб Д. А. презентували свої щедрі дарунки: солодощі та кольоровий принтер, такий цінний для роботи шкільного колективу. Потрібно зазначити, що голова сільради не забула привітати шкільну дітвору і з попереднім святом, днем святого Миколая.

Дякуємо за спонсорську допомогу від імені всього колективу Варварівської школи. Бажаємо міцного здоров’я,  гарних свят, миру і добра як Божа нагорода  на многії і довгії літа. З Новим роком! З новим щастям!

 

Вчителька англійської мови Лисюк Т.Д.

Переглядів: 641 | Додав: Olena | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук

Архів записів
Корисні сайти
МОН України

ЖОІППО


Новоград-Волинська РДА


Новоград-Волинська районна рада


Відділ освіти
Новоград-Волинської РДА


Навчальні заклади району


Сайт вчителя зарубіжної літератури та російської мови Залізницької О.В.
Варварівська ЗОШ І-ІІ ст.© 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz