Субота, 27.04.2024, 04:54
Варварівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть сайт нашої школи
Всего ответов: 90
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Жовтень » 4 » 1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку
17:44
1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН.

А в Україні це також і День ветерана.

Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

Підтримати в цей день мешканців будинку людей похилого віку , що в селі Лебедівка, вирішив вокальний ансамбль Варварівського сільського клубу під керівництвом Котвіцької Ірини. Вокалісти підготували святкову програму, де були серйозні й жартівливі пісні, а також - пісні на замовлення вдячних слухачів.

 Не могли стояти осторонь і учні школи, які разом зі своїми вчителями Сваренчук Т.М., Забродською О.П. прикрасили концертну програму веселими танцювальними номерами й віршами. Долучилася до концерту й випускниця нашої школи Котвіцька Ангеліна.

 

У наймудрішій книзі на землі, в Біблії, Святому Писанні, відкрито говориться про те, що від нашого ставлення до наших батьків і матерів безпосередньо залежить наша власна тривалість життя на цій землі. Зневагою до проблем літніх людей ми сіємо свої власні майбутні проблеми, отже власним прикладом ми , дорослі, маємо дбати про майбутнє. 

Ми віримо, що саме таким чином й відбувається звязок поколінь, не втрачається довіра,  виховується повага до людей старшого віку.

Переглядів: 565 | Додав: Olena | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук

Архів записів
Корисні сайти
МОН України

ЖОІППО


Новоград-Волинська РДА


Новоград-Волинська районна рада


Відділ освіти
Новоград-Волинської РДА


Навчальні заклади району


Сайт вчителя зарубіжної літератури та російської мови Залізницької О.В.
Варварівська ЗОШ І-ІІ ст.© 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz