Понеділок, 29.04.2024, 08:17
Варварівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть сайт нашої школи
Всего ответов: 90
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 25 » Новий рік у школі
17:50
Новий рік у школі

В Рік Новий – чудесне свято – буде радості багато.

Вся родина без спочинку прикрашатиме ялинку

Гірляндами святковими, вогнями ялинковими,

Щоб у дивну ніч казкову, чарівну ніч, загадкову

Пахло в домі глицею, святом, таємницею!
Т. Корольова

У кожного з нас є своя заповітна мрія. Новий рік – це свято, коли в душі прокидається маленька дитина, яка вірить у доброго Діда Мороза, Снігуроньку і в те, що в житті відбуваються чудеса.

Деякі  ще замислюються над питанням, як відсвяткувати Новий рік? А ми, дружня сім’я Варварівської школи, вже для себе вирішили це питання – святкувати треба в нашій школі! Адже нам, щоб зробити свято гучним і цікавим, треба просто зібратися разом!

Традиція відзначати Новий рік сім'єю одна з найдавніших. Наша шкільна родина заздалегідь розпочала  приготування до свята: прикрашали класи, рідну школу, вчили пісні, вірші, танці і, звісно, наряджали всі разом красуню-ялинку. Ці  маленькі приємні дрібниці  так  зближують людей.

Щоб зустріти рік пустотливої мавпи, а саме ця тваринка буде господинею 2016 року,  астрологи  радять підготувати багато улюблених  ласощів, одягнути  барвисте вбрання.  Саме такими святковими,  яскравими завітали на костюмоване свято «Новорічне диво» 25 грудня 2015 року  учні школи і маленькі дошкільнята.

Веселощів на Новий рік ніколи не буває багато. Особливо, коли  організатором свята виступає  вчитель музичного і образотворчого мистецтва Данильчук  Володимир Кіндратович. А допомогла йому провести свято мама учениці 1 класу – Лознюк Юлія Володимирівна.

Веселі пісні, гарні слова вітання, новорічні хороводи, конкурси, загадки, розваги  біля ялинки – все це робить свято яскравим і цікавим.

 

  Незабутнім сюрпризом для всіх став візит справжнього друга нашої школи, благодійника і спонсора – депутата районної ради Голуба Дмитра Анатолійовича.   Наче  казковий Дід Мороз завітав  Дмитро Анатолійович на наше свято з доброзичливими вітаннями і солодкими гостинцями.  Всі учні школи, вчителі, громада села вже знають, що наш депутат не дуже любить говорити багато – він  доводить все справами. От і цього разу солодких  дарунків від нього вистачило на всіх учнів і, навіть, на всіх дошкільнят!

Нам дуже приємно, що Дмитро Анатолійович небайдужий до талановитої молоді, завжди підтримує і заохочує таких – цінні грошові нагороди за активну й результативну участь в навчальних конкурсах і олімпіадах отримали з рук депутата  Павленко Мальвіна (5 клас), Кізюк Амадей і Ліпісвіцький Дмитро (9 клас).  Гучними оплесками підтримали всі присутні щедрий вчинок Дмитра Анатолійовича.

 Чи неправда, гарний приклад для решти учнів покращити своє відношення до навчання?

Новий рік з  гарними  друзями можна зустрічати навіть  коли за вікном ще немає снігу… 

Віримо, що  новорічні дива існують,  мрії збуваються, трапляються приємні  несподіванки.  Тож, святкуйте,  зустрічайтеся з друзями і родичами,  обмінюйтесь подарунками! 

Веселих всім зимових  свят! 

     

 

   

 

   

Вчитель Варварівської ЗОШ І-ІІ ст. Залізницька О.В.

Переглядів: 649 | Додав: Olena | Рейтинг: 4.4/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук

Архів записів
Корисні сайти
МОН України

ЖОІППО


Новоград-Волинська РДА


Новоград-Волинська районна рада


Відділ освіти
Новоград-Волинської РДА


Навчальні заклади району


Сайт вчителя зарубіжної літератури та російської мови Залізницької О.В.
Варварівська ЗОШ І-ІІ ст.© 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz