П`ятниця, 19.04.2024, 06:13
Варварівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Яку інформацію ви хотіли б бачити на нашому сайті?
Всего ответов: 48
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 24 » Про участь у Всеукраїнських учнівських олімпіадах з базових дисциплін у 2015-2016 н. р.
18:32
Про участь у Всеукраїнських учнівських олімпіадах з базових дисциплін у 2015-2016 н. р.

  НАКАЗ

Варварівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів

21.12.2015.                                               №03-у

Про  участь у Всеукраїнських  учнівських олімпіадах з базових  дисциплін у 2015-2016 н. р.

Відповідно до «Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри,  конкурси з навчальних предметів, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності», затвердженого наказом  Міністерства  освіти  і  науки, молоді і спорту України від 22.09.2011 року №1099 та зареєстрованого  в Міністерстві юстиції України 17.11.2011 року за №1318/20056,  наказів  відділу освіти Новоград-Волинської РДА про проведення у 2015-2016 навчальному році І-го  та ІІ-го етапів Всеукраїнських  учнівських олімпіад з базових  дисциплін, на виконання наказу по школі від 08.09.2015 №15 «Про предметні олімпіади»  та з метою підтримки і розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді вчителями-предметниками відповідно до затвердженого графіку забезпечено участь учнів школи в Всеукраїнських учнівських олімпіадах.

       До участі в першому етапі Всеукраїнських олімпіад з предметів українська мова та література, російська та англійська мови, історія, правознавство, математика, фізика, географія, хімія, біологія, що відбувались на базі Несолонського освітнього округу, залучено всіх бажаючих учнів школи. На першому етапі олімпіад з базових дисциплін найбільшу активність продемонстрували учні 9 класу. Показник кількості предметних олімпіад, в яких брали участь учні школи в  2015-2016 навчальному році в порівнянні з попереднім роком зріс на 3 одиниці. Учні школи не мали можливості участі в олімпіаді з інформатики з причин тимчасової відсутності з’єднання шкільного комп’ютера з мережею Інтернет.

      В результаті перемог здобутих на першому етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад, учні 9-го класу школи були запрошені до участі в другому (районному) етапі олімпіад з 8 предметів: українська мова і література, фізика, російська та англійська мови, історія, хімія, біологія, правознавство що відбувались на базі Новороманівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Даного досягнуто вперше за останні роки адже в 2014-2015 році учні школи представляли навчальний заклад лише з чотирьох предметів .

    В листопаді – грудні 2015 року учні школи прийняли участь в Міжнародному мовно-літературному конкурсу імені Тараса Шевченка та ХVІ Міжнародному конкурсі з української мови  імені Петра Яцика - перший етап яких проводився на базі Несолонського освітнього округу, другий на базі районного методичного центру та Новороманівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відповідно.

   Результати участі учнів школи в зазначених заходах наведені в таблиці:

     Учень

 Клас 

 Укр. мова  і література 

 Англійська 

мова

 Російська   мова

Історія

Біологія

Фізика

Правознавство

 Хімія 

 Конкурс

Т.Шевченка  

 Конкурс 

П. Яцика

Павленко Мальвіна

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 /11

Кізюк

 Амадей

9

-

5 /10

9/9

15/16

7-8 /17

 

9/19

 

6/

 

Ліпісвіцький Дмитро

9

-

 

 

12/16

7-8 /17

2/11

 

15 /15

 

 

  • 2/11 –  де  «2» здобуте місце, / «11» - кількість учасників

Дані результати свідчить, що вчителі школи проводять індивідуальну та позаурочну  роботу із здібними та обдарованими учнями, докладають зусиль щодо збудження в учнів потягу до знань, сприяють розвитку логічного мислення, уяви школярів.  Разом з тим  показники  здобуті учнями школи  в предметних олімпіадах І, ІІ турів і районних етапах конкурсів засвідчують необхідність продовження роботи щодо покращення стану навчання та об’єктивності оцінювання навчальних досягнень учнів школи.  

     Виходячи з наведеного

НАКАЗУЮ:

1. За активну участь у Всеукраїнських учнівських предметних олімпіадах з базових дисциплін, в Міжнародному мовно-літературному конкурсу імені Тараса Шевченка, в ХVІ-му Міжнародному конкурсі з української мови  імені Петра Яцика, оголосити подяку учням школи Павленко Мальвіні, Кізюку Амадею, Ліпісвіцькому Дмитру, вчителю фізики Данильчуку В. В.

2. 25.12.2015р. провести урочисте відзначенню названих учасників олімпіад  та конкурсів. 

3. Вчителям–предметникам вивчити і опрацювати досвід  участі в олімпіадах і конкурсах, вжити заходів щодо усунення виявлених недоліків,  продовжити роботу з підготовки учнів школи до участі у олімпіадах і конкурсах наступного навчального року.

4. Атестаційній комісії при атестації педпрацівників враховувати результати досягнень учнів в олімпіадах і конкурсах з предметів,  які викладають вчителі що атестуються.

5. Наказ довести до відома педагогічного і учнівського колективу школи 25.12.2015.

6. Адміністратору шкільного сайту Залізницькій О.В. розмістити даний наказ на офіційному сайті школи.

7. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Директор школи                                  Шевчук К.В.

Переглядів: 503 | Додав: Olena | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук

Архів записів
Корисні сайти
МОН України

ЖОІППО


Новоград-Волинська РДА


Новоград-Волинська районна рада


Відділ освіти
Новоград-Волинської РДА


Навчальні заклади району


Сайт вчителя зарубіжної літератури та російської мови Залізницької О.В.
Варварівська ЗОШ І-ІІ ст.© 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz