Субота, 20.04.2024, 16:29
Варварівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть сайт нашої школи
Всего ответов: 90
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Жовтень » 27 » Робочий візит В.М.Литвина
14:16
Робочий візит В.М.Литвина

 Планом депутатської діяльності В.М.Литвина (виборчий округ №65) передбачено зустрічі з місцевими громадами, допомога населенню у вирішенні нагальних питань  тощо. Так, у своєму звіті « ПРО ДЕПУТАТСЬКУ ДІЯЛЬНІСТЬ» за жовтень 2017 року Володимир Михайлович зазначив, що «Розглянув та опрацював 268 листів та заяв громадян, надіслав в органи влади 174 депутатських звернень.

Подав до Верховної Ради України 5 депутатських запитів, багаторазово виступав на пленарних засіданнях. Доклав усіх зусиль для розгляду моїх поправок, які були покликані покращити закон про так звану пенсійну реформу. На жаль, всупереч Регламенту ВР, вони не були підтримані слухняною більшістю. Те ж саме стосується і пенсійних змін.

На звернення виборців надав 12 тис. грн. матеріальної допомоги, а через обласний та районні бюджети – 28 тис. грн. 48 заявникам сприяв у проведенні необхідних обстежень, консультацій, лікувань. Допоміг 7 заявникам у вирішенні земельних та пенсійних питань, інваліду з дитинства 2 групи – в отриманні санаторно-курортної путівки на оздоровлення.
Десять днів працював безпосередньо на окрузі (провів 35 зустрічей, прийняв 87 людей)».

(https://www.facebook.com/vm.lytvyn?hc_ref=ARStciMaMdgOQDaZg20jhE7H4wfqOuTjuxuGdDLATUkolrkGHZT1kesHuwpovnY0ORw&pnref=story)

25 жовтня В.М. Литвин завітав у Варварівську школу, провів зустріч  з вчителями, батьками учнів. Присутня під час зустрічі голова сільради Нідзельська Н.В. звернулась з проханням про допомогу у вирішенні деяких питань місцевого населення.   Підтримка і допомога – так можна характеризувати  депутатську діяльність Володимира Михайловича. Ось і на цей раз наслідком відвідування школи став щедрий дарунок  нашій маленькій шкільній родині – новий ноутбук! Дякуємо за розуміння освітянських проблем, за допомогу і подарунок! Зичимо Вам, Володимире Михайловичу, успіхів у всіх справах, здоров’я та наснаги!

 

 

 

 

Переглядів: 420 | Додав: Olena | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук

Архів записів
Корисні сайти
МОН України

ЖОІППО


Новоград-Волинська РДА


Новоград-Волинська районна рада


Відділ освіти
Новоград-Волинської РДА


Навчальні заклади району


Сайт вчителя зарубіжної літератури та російської мови Залізницької О.В.
Варварівська ЗОШ І-ІІ ст.© 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz